logotip-eatsmart

Predstavitev

NK GOSTINSTVO d.o.o.

Smo podjetje, ki se 24 let ukvarja s prehrano študentov, dijakov, zaposlenih na Univerzi v Mariboru kakor tudi pripravo toplih malic za podjetja in druge ustanove.

Ob tem smo bili vsa leta prisotni kot ponudnik gostinskih uslug na večjih in manjših prireditvah po Sloveniji ter znani po ponudbi kvalitetne priložnostne priprave in dostave jedi – catering za Univerzu v Mariboru, podjetja, ustanove in posameznike.

Skozi zgodovino dela smo bili največji ponudnik dostave hrane na dom pod blagovno znamko Trač dostava. Družba je bila tudi izvajalec subvencionirane študentske prehrane na vseh fakultetah Univerze v Mariboru, študentskih domovih in ostalih lokacijah v mestu Maribor:
  • Ekonomsko poslovna fakulteta
  • Tehniške fakultete
  • Pedagoška in filozofska fakulteta
  • Študentki domovi Tyrševa
  • Študentski dom Gosposvetska
  • Fakulteta za kmetijstvo in biosistemske vede.

V družbi NK GOSTINSTVO d.o.o. nam je uspelo razviti prepoznavno in priznano blagovno znamko »EAT SMART« ki  našim strankam predstavlja sinonim za kakavostne storitve na področju gostinskih uslug.

Naše poslanstvo je zadovoljiti potrebe kupcev, predvsem z odlično opravljenimi gostinskimi storitvami, visoko kakavostjo izdelka in tudi s konkurenčnimi cenami. Želimo ostati dobro organizirano podjetje, ki temelji na odgovornosti do zaposlenih ter na odgovornem odnosu do naravnega in družbenega okolja v katerem živimo.

Naši poslovni partnerji in dobavitelji so slovenska podjetja ki nam dobavljajo slovenske izdelke ki so priznani, kakavostni in znanega porekla.

Tople in hladne obroke pripravljamo v skladu s smernicami zdravega prehranjevanja in so sestavljeni iz priporočenih kombinacij različnih vrst živil kot so sadje, zelenjava, polnovredna žita in žitni izdelki, mleko in mlečni izdelki, ribe, različne vrste mesa  ter kakavostne maščobe.

Scroll to Top

Restavracija Eat Smart, Koroška 80 bo obratovala od 15. 7. 2024 do 31. 8. 2024 od 9-16 ure.

Restavracija Eat Smart (FERI) bo zaprta od 15. 7. do 18. 8. 2024.